7 Şubat 2010 Pazar

Bak bunu yazarım ben! deme


Gün içinde, uyumaya hazırlanırken, sabahki ilk tuvalet ziyaretinde, gece yarısı kısacası her an aklıma blogla ilgili "Aa ben bunu yazarım mesela lan!" dediğim bi fikir, düşünce geliyor.. Yani sürekli saplantılı bi şekilde blogunu düşünen bi insan değilim ama işte yeni açtım, hayatımda yeni bi ilgi odağı oldu diye şu sıralar aklımda hep bi "olası blog yazısı tasarlama" düşünceleri peydahlanıyor aralarda.. Fakat gel gör ki o kafada lamba yanma ve çlink! efekti ile fikir gelme hali hep benim pc başından uzak olduğum anlara denk geliyor..! Gel de delirme di mi?! (Delirmez misin?! Tamam demek ki sen benim kadar tez canlı değilsin.. Ama en azından bi sinirlenirsin yani.. Kabul et lol.)

Bu duruma bi çözüm bulma taraftaryım şu son iki gündür.. Artık boynuma bi not defteri mi asarım, telefonu çıkarıp tek cümleler halinde aklıma gelen konuyu mu yazarım, yoksa hafıza kuvvetlendirici ginko vs.li takviye ilaçları mı içerim bilemiyorum (tamam bu kadar da değil:) Ama bi şekilde "Aaa olm negzel bi şey yazıcaktım ben ya.. Valla unuttum.. hay 1000 kunduz!!" alt yazılı ruh hallerinden kurtulmam lazım blog hususunda.. Yoksa yazıcak şey elbette ki bulunur ama keyifle okunacak bi şeyler yazmak işin esas olması gerektiği gibi* durumudur..

3 yorum:

Finduilas dedi ki...

bi süre sonra sıkılıp yazmamaya başlayana kadar o düşünceden hiç kurtulamayacaksın söyliyim şimdiden. :D

StummScream dedi ki...

Kendin cevabını vermişsin alt yazı, yani hayatında ki yaşadığın grafiksel olayların altına kafanda birer alt yazı düşersen daha kalıcı olabilir.

Ben de ilk blogumu açtığımda baya bir yazı giriyordum da sonra bir bakmışsın herşeyi daha önceden yazmışsın ve gittikçe azalıyor. Umarım öyle olmaz. Daha nice yazılara =)

Syntinen dedi ki...

Finduilas; Doğrudur ya.. Acaba diyorum şu ses kayıt cihazlarından mı alsam, "kendime not" başlıklı fikirler mi kaydetsem Hollywood filmlerindeki sorunlu tipler gibi?! (((:

StummScream; Altyazı fikrini ben de sevdim ya.. Başka seslerce düşüncelerimin dublaj edilmesindense "orjinal dilde altyazılı" olurum daha iyi.. :b

Güzel dileklerin için de teşekkürler.. Ben de aynı umut içerisindeyim, du bakalım (: